Tämä oli juuri niin hyvää kuin etukäteen toivoin ja kuvittelin. Aivan täydellistä pastiera napoletanan ja vaahdotetun vaniljakastikkeen kera. Alkuperäisessä ohjeessa oli sokeria 3 dl, mutta mielestäni se kuulosti tosi paljolta kun muutkin ainekset ovat makeita. Niinpä päätin laittaa 1 ½ dl hillosokeria, eikä enempää olisi tosiaankaan tarvittu.
Ainekset:
6 banaania (700 g kuorittuna)
227/140 g tölkki ananasmurskaa
1 dl kookoshiutaleita
1 ½ dl hillosokeria
1 dl vettä
½ dl sitruunamehua
Kuori banaanit ja viipaloi ne kattilaan. Lisää muut ainekset. Kiehauta ja keitä ahkerasti sekoitellen, kunnes banaanit ovat kiehuneet pehmeiksi ja muussautuneet seokseen (n. 30 minuuttia).
Purkita kuumana puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti