tiistai 4. elokuuta 2020

Kreikkalainen pasta

Tulipas tästä taas kerta kaikkiaan herkullista. Ei mitenkään kovin erikoista, mutta ihan mahtavan hyvää. Otin pastan kaveriksi vielä muutaman siivun palvikinkkua.



Ainekset:
350 g pastaa
1 rkl oliiviöljyä
1 munakoiso
3 valkosipulinkynttä
100 g säilykepaprikaa
250 g kirsikkatomaatteja
500 g tomaattimurskaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
150 g fetaa
40 g viipaloituja mustia oliiveja
2 rkl basilikaa

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin.

Kuutioi munakoiso. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Viipaloi paprikat. Puolita kirsikkatomaatit. Kuutioi feta. Viipaloi oliivit. Silppua basilika.

Kuumenna öljy pannulla. Kypsennä munakoisoa ja valkosipulia, kunnes ne pehmenevät (n. 10 minuuttia). Lisää paprika, tomaatit, tomaattimurska, suola ja pippuri. Keitä n. 5 minuuttia.

Kääntele kastike pastan joukkoon. Ripottele pinnalle feta, oliivit ja basilika. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti