Tästä tykkäsin tosi paljon. Ihana lisuke ihan mille tahansa (meillä vielä eilisiä ribsejä), mutta menisi ateriasta vaikka sellaisenaankin.
Ainekset:
2 bataattia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl paprikamaustetta
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
2 valkosipulinkynttä
125 g mozzarellaa
Tomaattisalsa:
1 salottisipuli
1 punainen chili
250 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
2 rkl limettimehua
1 tl sokeria
suolaa
1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
1 avokado
1 ruukku korianteria
Kuori ja siivuta bataatit ohuiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Kuutioi mozzarella ihan pieniksi kuutioiksi.
Sekoita bataattisiivuihin oliiviöljy, suola, paprika, juustokumina, suola ja valkosipuli. Levitä viipaleet leivinpaperoidulle uunipannulle ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia. Lisää niiden päälle mozzarellakuutiot ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia, niin että juusto sulaa.
Silppua kaikki salsan ainekset ja sekoita ne keskenään. Kuutioi avokado ja silppua korianteri. Lusikoi bataattien päälle salsa ja avokado. Ripottele pinnalle korianteri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti