Vielä mulla oli jemmassa yksi kermarahkapohjainen, aromisuolalla maustettu dippikastike. Tämä oli erikoisin ja ihan ehdottomasti paras koko kolmikosta. Tätä voisi hyvin tehdä joskus uudelleenkin, sopisi esimerkiksi vaalean kalan kanssa ihan loistavasti.
Ainekset:
200 g kermarahkaa
1 ½ rkl kivennäisvettä
¼ dl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
¾ tl aromisuolaa
1/3 tl mustapippuria
50 g kivettömiä kalamataoliiveja
pieni nippu persiljaa
1 rkl oliiviöljyä
½ tl timjamia
1 valkosipulinkynsi
ripaus cayennenpippuria
Sekoita yhteen kermarahka, kivennäisvesi, sitruunamehu ja hunaja. Mausta aromisuolalla ja mustapippurilla.
Viipaloi oliivit. Silppua persilja. Kuori valkosipulinkynsi.
Sekoita oliivit, persilja ja öljy kermarahkaseokseen. Purista joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta timjamilla ja cayennenpippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti