No joo, nämä olivat ihan hyviä. Mutta eivät läheskään parhaasta päästä valmistamistani tai maistamistani bataattisapuskoista. Valkosipuli oli paahtunut ihanaksi, mutta muutoin kokonaisuus oli vähän tylsä.
Ainekset:
3 valkosipulinkynttä
suolaa
1 ½ tl korianterinsiemeniä
1 ½ tl fenkolinsiemeniä
1 tl kuminansiemeniä
1 rkl oliiviöljyä
600 g bataattia
400 g porkkanaa
Kuori ja leikkaa bataatti 1*1 cm kuutioiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat.
Kuori valkosipulinkynnet jauha ne suolan kanssa morttelissa. Paahda korianterin-, kuminan- ja fenkolinsiemeniä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes mausteista leviää tuoksua. Lisää siemenet valkosipulin joukkoon ja murskaa tahnaksi. Lisää lopuksi oliiviöljy.
Sekoita bataatti ja porkkana oliiviöljy-mausteseoksen kanssa. Paahda 200-asteisessa ilmafriteerauslaitteessa 20 minuuttia. Sekoita ja jatka paahtamista vielä 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti