keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Rowley Leigh’n paistinperunat

Näistä tuli ihanan rapeita. Sinappijauhetta olis voinut laittaa enemmänkin, mielestäni se ei maistunut perunoissa ollenkaan. Olen nyt viime aikoina tehnyt useammankin satsin erilaisia paistettuja perunoita niin, että potut on ensin keitetty ja sitten laitettu uuniin paistumaan. Täytyy sanoa, että tällä lailla näistä kyllä tulee todella hyviä.




Ainekset:
1 kg jauhoisia perunoita
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl vehnäjauhoja
½ rkl sinappijauhetta
suolaa

Kuori ja kuutioi perunat. Huuhtele. Keitä, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.

Kaada öljy laakeaan uunivuokaan ja laita vuoka hetkeksi 220-asteiseen uuniin lämpenemään. Valuta perunat ja ripottele niiden päälle jauhot ja sinappijauhe. Levitä perunat uunivuokaan ja paista 20 minuuttia. Käännä perunat ja jatka paistamista vielä 20 minuuttia. Mausta suolalla ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti