perjantai 9. lokakuuta 2020

Valkosuklaa-mangopirtelö

Ainakin Jumbon Cittarissa on juuri nyt myynnissä jumbo-avokadoja. Olin vähän epäileväinen niiden suhteen, mutta päätin kumminkin kokeilla. Ja hyvä että kokeilin. Vahva suositus lähtee täältä niiden puolesta. Kannattaa napata mukaansa, olivat todella mehukkaita ja herkullisen makuisia. Ja ne maistuivat myös tässä pirtelössä ihanalta.




Ainekset:
150 g valkosuklaata
2 ½ dl maitoa
2 tuoretta mangoa
200 g vaniljajäätelöä

Mittaa maito ja suklaa pieneen kattilaan ja lämmitä varovasti koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Kumoa kulhoon ja anna jäähtyä.

Poista mangoista kivet ja pane kuoritut ja pienityt hedelmäpalat sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta ja lisää suklaamaito sekä jäätelö ja jatka soseuttamista, kunnes seos on sileää. Nauti viileänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti