keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Jättikatkat pastapedillä

Tulipa tästäkin herkkua, vaikka valmistusvaiva oli minimaalinen. Ihanaa, juuri sopivasti chilistä ja yrttistä pastaa.




Ainekset:
350 g pastaa
360 g isoja katkarapuja
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
½ dl kanalientä
2 rkl tuoretta persiljaa
2 rkl tuoretta basilikaa
½ tl chilihiutaleita
2 rkl sitruunamehua
2 rkl tuoretta korianteria

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Silppua yrtit. Sulata katkaravut.

Kuumenna kanaliemi pannulla. Lisää valkosipuli ja sipuli. Kuullota niitä pari minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää katkaravut, persilja, basilika, chili ja sitruunamehu. Kuumenna varovasti sekoitellen n. 5 minuuttia.

Kumoa pasta tarjoiluvadille. Levitä päälle katkarapuseos. Koristele korianterilla ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti