Tänä vuonna ei tullut tehtyä pashaa pääsiäiseksi, mutta nyt sitten laitoin grilliaterian päätteeksi grilliin banaaneja ja niiden kanssa tarjoiltavaksi passion-vaniljapashaa. Tämä oli tosi hyvää. Yksi miniannos jäi vielä pakastettavaksi, niin että pääsen myöhemmin kokeilemaan toimiiko tämä myös jäätelöntyyppisenä jälkkärinä.
Ainekset:
400 g vaniljarahkaa
2 dl kuohukermaa
75 g voita sulatettuna
4 rkl sokeria
2 kananmunan keltuaista
50 g mantelirouhetta
6 passionhedelmää
Vatkaa pashan ainekset tasaiseksi massaksi. Nosta seos sideharsolla vuorattuun siivilään. Anna valua kylmässä vuorokauden ajan.
Kumoa pasha tarjoiluvadille. Tarjoile esim. grillattujen banaanien ja vaahterasiirapin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti