tiistai 5. lokakuuta 2021

Pastaa halloumilla ja punasipulilla

Ihanasti basilikainen, kiva lisukepasta.




Ainekset:
200 g penne-pastaa
150 g halloumia
1 punasipuli
¼ dl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
ripaus chilirouhetta
1 ruukku tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria

Kuori ja silppua punasipuli. Kuutioi halloumi. Silppua basilika. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin.

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota punasipulia chilihiutaleiden kanssa muutama minuutti. Lisää joukkoon halloumi ja jatka paistamista vielä pari minuuttia (kunnes juusto on hiukan ruskistunut).

Sekoita joukkoon pasta, sitruunamehu ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti