Ensin ajattelin, etten tykkää tästä ollenkaan. Mutta syömisen aikana ensin totuin ja sitten rupesinkin tykkäämään. Juuriselleri on kypsennettynä ollut jo pidemmän aikaa suurta herkkuani, vaikken lapsena siitä pitänytkään. Mutta näköjään se menee oikein hyvin raakanakin.
1 juuriselleri
1 kurkku
½ dl kapriksia
½ ruukku tuoretta rakuunaa
25 g majoneesia
50 g crème fraîchea
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
Kuori juuriselleri ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Kuori kurkku ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Silppua rakuuna.
Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Apua, nyt tuli pelottava kysymys. :D Täytyy laittaa harkintaan. Olen ihan tarkoituksella jättänyt tämän käytännössä pelkästään reseptimuistikirjakseni. Saa mulle laittaa mailiakin, jos tahtoo. :)
VastaaPoista