Teki ihan älyttömästi mieli nakkikastiketta. Tein vähän päivitystä vanhaan nakkikastikeohjeeseeni. Yhtään ei tämä hävinnyt sille alkuperäiselle ohjeelle. Päinvastoin, luulenpa että tässä tuo sipulilisä vielä paransi kastiketta.
Ainekset:
1 rkl voita
2 sipulia
suolaa
1 tl sokeria
560 g kalkkunanakkeja
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl tomaattipyreetä
3 dl lihalientä
2 dl ruokakermaa
Kuori ja silppua sipulit. Pilko nakit.
Sulata voi pannulla. Lisää sipulit, suola ja sokeri. Paista, kunnes sipulit ovat hiukan ruskistuneet.
Lisää nakit ja ruskista ne. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita hyvin. Lisää lihaliemi vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tomaattipyree. Anna hautua viitisen minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti