Tämä oli nyt ehkä helpoin jäätelö, jota olen koskaan tehnyt. Ja varioitavissa lähes loputtomasti jogurtteja ja kermoja vaihtelemalla. En oikein tiedä, oliko tuolla sitruunamehulla mitään virkaa. Mutta laitoin kumminkin. Jossain näin sellaisenkin reseptin jossa kermavaahdon joukkoon vatkattiin (Lidlin) Flan Caramelia. Sitäkin voisi kokeilla jäätelönä.
Ainekset:
300 g vadelmajogurttia
1 tl sitruunamehua
2 ½ dl kinuskikermaa
Vatkaa kinuskikerma vaahdoksi. Kääntele sekaan vadelmajogurtti ja sitruunamehu.
Siirrä seos pakastuksen kestävään astiaan ja nosta astia pakastimeen vähintään kuudeksi tunniksi. Sekoita pohjia myöten n. tunnin välein pari kertaa pakastuksen alussa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti