Tämä oli tosi hyvää. Ja sen oloista, että on vieläkin parempaa huomenna.
Ainekset:
4*380/230 g valkoisia papuja
2 punasipulia
1 tl chilirouhetta
1 ruukku lehtipersiljaa
1 valkosipulinkynsi
½ dl sitruunamehua
2 rkl tahinia
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
Huuhtele ja valuta pavut. Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi puolirenkaiksi. Silppua lehtipersilja. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.
Sekoita yhteen pavut, valkosipuli, punasipuli, chilirouhe ja lehtipersilja.
Sekoita toisessa kulhossa yhteen sitruunamehu ja tahini. Lisää oliiviöljy ja punaviinietikka. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Valuta kastike salaatin päälle ja sekoita varovaisesti, jotta pavut eivät hajoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti