sunnuntai 20. elokuuta 2023

Kuningattaren tiramisujäätelökakku

Tämä lähti pakastimeen näin nättinä. Jädemassa oli tosi hyvää, joten oletan että kokonaisuus on vielä parempaa.




Ainekset:
150 g savoiardi-keksejä
Jäätelömassa:
3 ½ dl Flora Vispiä
250 g mascarponea
397 g kondensoitua maitoa
2 tl espressopikakahvijauhetta
2 rkl amarettoa
Väliin ja pinnalle:
2 rkl kaakaojauhetta
150 g vadelmia
150 g mustikoita

Vatkaa jäätelömassan kerma ja mascarpone vaahdoksi. Vatkaa sekaan kondensoitu maito, espressojauhe ja likööri.

Asettele kerros keksejä lasivuoan pohjalle. Kaada päälle puolet jäätelömassasta. Ripottele jäätelön päälle puolet marjoista ja siivilöi marjojen päälle puolet kaakaojauheesta. Tee toinen kerros samoin. Nosta vuoka pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi.

Siirrä vuoka jääkaappiin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti