torstai 16. helmikuuta 2017

Juustoinen lohilaatikko

Tämä on oikeastaan huominen ruoka. Sen verran kuitenkin maistoin jo, että pääsen sanomaan että tulipa taas hyvää ruokaa. Laatikot ovat vielä siitä kivoja, että ne oikeastaan vaan paranevat vanhetessaan; todennäköisesti tämäkin on huomenna vieläkin parempaa kuin tänään.



Ainekset:
700 g bataattia
1,2 kg perunoita
2 sipulia
500 g lohta
suolaa
250 g Koskenlaskija cheddar ruoka –sulatejuustoa
2 dl maitoa

Kuori ja viipaloi bataatti ja perunat. Kuori ja silppua sipulit. Kuutioi lohi. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja mausta suolalla.

Sekoita yhteen koskenlaskija ja maito. Valuta kastike laatikkoon.

Paista 225-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti