maanantai 6. helmikuuta 2017

Mozzarellajogurtti

Tämän olisi kuulunut olla aamupalaa, mutta meni hyvin myös näin pikaisena päivällisen korvikkeena. Mozzarella toi kivaa ruokaisuutta jogurttiin, ja kesäkurpitsahillo ihanaa makeutta. Kaiken kruunasivat kotimaiset suuret vadelmat.



Ainekset:
500 g turkkilaista jogurttia
125 g mozzarella di bufalaa
Lisäksi:
kesäkurpitsa-tyrnihilloa
2 dl marjoja

Tee ensin kesäkurpitsa-tyrnihillo, jotta se ehtii jäähtyä ja tekeytyä.

Soseuta mozzarella sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja sekoita se jogurtin joukkoon.

Lusikoi mozzarellajogurttia ja hilloa kerroksittain neljään lasiin. Viimeistele marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti