maanantai 20. helmikuuta 2017

Kreikkalaiset pitaleivät

Mitäpä tähän muuta taas kerran sanoisi, kuin että loistava yhdistelmä leipää, lihaa, kasviksia ja kastiketta. Tähän vielä rinnalle kreikkalainen salaatti, niin ateria on täydellinen.



Ainekset:
2 rkl oliiviöljyä
1000 g lammasta
suolaa
mustapippuria
2 sipulia
2 vihreää paprikaa
8 pitaleipää

Kuori ja suikaloi sipuli. Halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi malto. Mausta lihapalat suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa ja ruskista liha. Nosta pihvit leikkuulaudalle ja kääri folioon.

Lisää pannuun sipuli ja paprika. Kuullota 6-8 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja lisää pannuun. Kuumenna nopeasti.

Leikkaa pitaleivät auki yhdestä reunasta ja täytä lihalla ja kasviksilla. Lusikoi päälle tilli-tsatsikia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti