keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Porsaan fileepihvit tomaattipedillä

Olipas tämä taas herkullinen ja helppotekoinen ateria! Pienellä vaivannäöllä syntyi makeansuolainen porsaanfileevuoka.



Ainekset:
6 pihvitomaattia
3 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
800 g porsaan ulkofilettä
1 tl mustapippuria
2 sipuli
1 pieni tölkki persikkaa
2 tl sokeria
1 tl kuivattua basilikaa

Huuhdo ja kuutioi tomaatit. Sekoita kuutiot kulhossa kahden oliiviöljylusikallisen kanssa. Mausta suolalla. Levitä seos laakean uunivuoan pohjalle.

Leikkaa porsaanfilee pihveiksi ja nosta pihvit uunivuokaan tomaattipedille. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista pihvit 200-asteisessa uunissa läpikypsiksi, noin 25 minuuttia.

Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna loput öljystä paistinpannulla. Lisää sipuli ja kuullota pehmeäksi, n. 5-8 minuuttia. Lisää sokeri ja basilika, kuullota sekoitellen vielä n. 2 minuuttia. Kuutioi persikat ja lisää nekin sipuleiden joukkoon.

Nosta pihvit lautaselle ja peitä foliolla. Lisää tomaatit paistinpannulle sipuliseoksen joukkoon. Kuumenna sekoitellen kiehuvaksi. Lusikoi seos pihvien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti