perjantai 24. helmikuuta 2017

Ravioli-tomaattikeitto

Ihan loistavaa pikaruokaa. Vartissa pöytään, eikä häviä maussa yhtään ihan tuoreista tomaateista tehdylle keitolle. Raviolit tuovat keittoon mukavaa ruokaisuutta, eikä edes leipä ole välttämätöntä tämän keiton kanssa. Persilja ikävä kyllä unohtui tällä kertaa.



Ainekset:
250 g tuoreita, juustotäytteisiä ravioleja
1 sipuli
1 punainen chili
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
780 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
6 dl kasvislientä
1 dl kermaa
1 nippu tuoretta persiljaa
suolaa
mustapippuria

Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise chilipalko pituussuuntaan, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Kuullota sipuli, chili ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi, kerma ja tomaatit mehuineen. Soseuta sauvasekoittimella. Anna kiehahtaa.

Lisää raviolit keittoon ja keitä pehmeiksi. Mausta hienonnetulla persiljalla sekä suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti