Aivan superhyviä lihapullia. Ihanan pehmeitä ja maistuvia, sopivasti myös makeutta seassa.
Ainekset:
400 g jauhelihaa
1 dl maitoa
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 dl parmesaaniraastetta
1 vajaa ruukku persiljaa
50 g rusinoita
30 g pinjansiemeniä
1 tl sitruuna-aromia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
Sekoita maito ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota 10 minuuttia. Silppua persilja. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Sekoita kaikki lihapullien ainekset yhteen.
Muotoile taikinasta pieniä pyöryköitä leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti