Hyytelö hedelmäsalaatin seassa on ihan nerokas idea. Ikävä kyllä en voi ottaa siitä kunniaa itselleni, vaan resepti oli jonkun tuntemattomaksi jäävän kokkailijan. Tämä oli kyllä mahtavan hyvää.
Ainekset:
1 mango
1 banaani
300 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
Hyytelöliemi:
3 dl kolmen hedelmän mehua
½ dl hyytelösokeria
2 rkl Gallianoa
Kuori ja kuutioi mango ja banaani. Puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmäpalat keskenään laakeahkoon tarjoiluastiaan.
Kuumenna hyytelöliemen mehu kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri. Sekoittele, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä hetki. Lisää likööri. Kaada liemi hedelmien päälle. Anna jäähtyä ensin huoneenlämpöiseksi ja sitten jääkaappikylmäksi.
Tarjoile esim. lakritsikermavaahdon tai tyrni-valkosuklaavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti