Raejuusto sopi tosi hyvin myös makeaan jälkkäriin. Banaanit eivät tähän alun perin kuuluneet, mutta olivat erinomainen lisä. Oli hyvää.
Kanelibanaanit:
8 banaania
2 rkl hunajaa
1 tl kanelia
Raejuustojälkiruoka:
900 g raejuustoa
1 dl mantelijauhetta
1 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
muutama tippa karvasmanteliöljyä
Lisäksi:
2 ½ dl Flora Vispiä
2 rkl vaniljakreemijauhetta
100 g mansikkahilloa
Kuori ja puolita banaanit. Leikkaa puolikkaat kahteen osaan pituussuunnassa. Sulata hunaja juoksevaksi mikrossa. Sekoita joukkoon kaneli. Valuta hunajaseos banaanien päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Sekoita raejuusto, mantelijauhe, tomusokeri, vaniljasokeri ja karvasmanteliöljy tasaiseksi. Vatkaa lisäksi tarkoitettu kerma vaahdoksi. Vatkaa sekaan vaniljakreemijauhe.
Kokoa annokset kulhoihin tai lautaselle. Pohjalle banaania, sitten raejuustoseosta ja päälle mansikkahilloa. Koristele kermavaahdolla.
Aivan liian makea 😲
VastaaPoistaLiian makea...
VastaaPoistaKaikki missä on banaania käy! Nam! Kokeiluun menee, tykkään!.😋
VastaaPoistaEi oo liian makeaa nähnytkään. :D
VastaaPoista