Tämä jäi niin löysäksi, että taidan muuntaa sen jäätelöksi työntämällä astian pakastimeen. Alkuperäisessä reseptissä oli myös sokeria, mutta jätin sen väliin. Lopputulos on oikein onnistunut. Ei olisi tarvinnut yhtään lisäsokeria.
Ainekset:
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250 g mascarponea
300 g tyrni-omenasosetta (Bonne Premium)
100 g valkosuklaata
70 g piparkakkuja
Sulata valkosuklaa ja anna sen jäähtyä. Murustele piparkakut.
Vatkaa yhteen valkosuklaasula ja tyrni-omenasose. Vatkaa toisessa astiassa vaniljakastike vaahdoksi. Vatkaa vaniljavaahtoon mascarpone ja tyrni-valkosuklaaseos.
Siirrä seos tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle piparkakkumurut juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti