Tästä tuli taas erinomaista pikaruokaa. Ja ilmeisestikin kananmunan ansiosta tosi kermaista, vaikkei kermaa sisälläkään ollenkaan.
Ainekset:
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
90 g parmankinkkua
2 kananmunaa
1 rkl parmesaaniraastetta
1 tl sitruuna-aromia
½ tl kuivattua rosmariinia
suolaa
mustapippuria
250 g pastaa
Kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Silppua parmankinkut. Sekoita yhteen kananmunat, parmesaaniraaste, sitruuna-aromi, suola ja mustapippuri. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
Kuullota sipuleita ja kesäkurpitsaa muutama minuutti öljyssä pannulla. Sekoita yhteen pasta, kesäkurpitsapaistos, kananmuna-parmesaaniseos ja parmankinkku. Tarjoile heti.

 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti