En muista mitä kaikkea Waldorfinsalaattiin oikeasti kuuluu, mutta kyllä tämä mielestäni oli sellainen kiireisen naisen versio tästä aiheesta. Mutta ei alkuunkaan huono, päinvastoin. Kalkkunana meillä oli Atrian uunivalmis juhlapaisti, joka paistetaan muovissaan. Nuo valmiiksi maustetutkin ovat nykyään tosi hyviä.
Waldorf-salaatti:
20 saksanpähkinää
600 g juuriselleriä
1 omena
100 g kurkkumajoneesia
100 g kermaviiliä
suolaa
200 g sesonkisalaattisekoitusta
Lisäksi:
8 viipaletta paistettua kalkkunanrintaa
Rouhi saksanpähkinät. Kuori ja raasta juuriselleri ja omena.
Sekoita keskenään majoneesi ja kermaviili. Sekoita raasteet majoneesi-kermaviiliseokseen. Mausta suolalla.
Jaa salaatinlehdet lautasille. Lusikoi päälle waldorf-salaattia. Tarjoile kalkkunasiivujen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti