Kivasti pirteän keväisen oranssia. Ja tosi maukasta, sopivan sitruunaista. Kastike sopisi hyvin vaikka kanankin kanssa.
Kastike:
2 punaista paprikaa
1 pieni punasipuli
1 ¾ dl kuivaa valkoviiniä
1 kasvisfondi
1 dl ruokakermaa
2 rkl kylmää voita
1 tl sitruuna-aromia
Kalat:
500 g kuhafileetä
2 rkl sitruunamehua
suolaa
sitruunapippuria
Pinnalle:
2 rkl persiljaa
Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat. Kuutioi malto. Kuori ja silppua punasipuli. Silppua persilja.
Kuumenna sipuli, paprika, viini ja fondi kiehuvaksi laakeassa kattilassa. Anna hautua kannen alla 15 minuuttia.
Mausta kalafileet sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Nosta fileet kattilaan paprikakuutioiden päälle. Anna kypsyä n. 10 minuuttia. Nosta kalafileet lautaselle odottamaan.
Soseuta kattilan sisältö sauvasekoittimella. Lisää kerma ja kuumenna uudelleen. Lisää voi nokareina ja sekoita hyvin. Mausta sitruuna-aromilla. Nosta kalat takaisin kastikkeen sekaan. Ripottele pinnalle persilja ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti