Makeaa ja suolaista sopivana yhdistelmänä. Tarjoillaan
tietysti puolukkahillon kanssa.
Ainekset:
800 g keräkaalia
800 g jauhelihaa
3 annosta keitettyä riisiä
2 sipulia
voita paistamiseen
suolaa
sokeria
3 lihaliemikuutiota
2 dl kermaa
siirappia
mustapippuria
Keitä riisi. Lisää keitinveteen lihaliemikuutio.
Silppua sipuli. Kuullota sitä voissa, ripottele päälle
suolaa ja sokeria. Silppua kaali ja paista se sipulin kanssa niin, että kaali
pehmenee. Älä paista liikaa, ettei kaali kuivu.
Ruskista jauheliha. Mausta 2 lihaliemikuutiolla ja
mustapippurilla.
Sekoita ainekset keskenään suuressa uunivuoassa ja lisää
reilusti siirappia. Kaada päälle kerma.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti