tiistai 17. marraskuuta 2015

Pannukakku

Perinteinen, nopea pannukakku. Tämä ohje on kokonaiselle uunipannulle, mutta 2/3 taikinasta saa sopivasti lasagnepannullisen pannaria. Ja päälle tietysti itse tehtyä mansikkahilloa.



Ainekset:
3 dl  jauhoja
1 dl sokeria
1 tl suolaa
5 dl maitoa
3 munaa
voita

Sekoita ensin kuivat aineet keskenään. Lisää sitten maito (osan voi korvata kermalla) ja lopuksi munat. Anna taikinan paksuuntua vartin verran.

Lämmitä uuni 225 asteeseen ja sulata pellillä nokare voita. Ei haittaa, vaikka voi hiukan kärähtäisi – siitä tulee pannariin mukavan suolainen vivahde. Kaada taikina pannulle ja paista n. 15 minuuttia, kunnes näyttää sopivan ruskealta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti