Todelliseen suklaanhimoon. Oikeasti tämä annos olisi
kuulunut jakaa neljään vuokaan. Kuudellekin jaettuna annos oli henkeä kohden
melkoisen suuri. Mutta ei voi valittaa, kokonaan tuli syötyä omakin annos.
Ainekset:
50 g + 2 rkl voita
2 ½ dl murustettuja digestivekeksejä (7 kpl keksejä)
200 g paloiteltua taloussuklaata
2 rkl hunajaa
1 dl kermaa
50 g paloiteltua valkoista suklaata
Sulata 50 g voita paistinpannussa ja sekoita joukkoon
keksinmurut. Painele keksiseos kuuden tartelettivuoan reunoille ja pohjille.
Laita viileään jähmettymään n. 10 minuutiksi.
Kuumenna tummaa suklaata, hunajaa ja 1 rkl voita kulhossa
vesihauteessa, kunnes suklaa sulaa. Nosta kulho vesihauteesta, lisää kerma ja
sekoita kastike tasaiseksi.
Kaada suklaasula tartelettivuokiin ja laita viileään
jähmettymään n. 3 tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti