Tämä oli oikeastaan lähinnä keittoa, ja hyvää sellaista. Sinappi ja ranskankerma maistuivat liemessä kivasti. Broileria olis saanut olla vähän enemmän, tällaisena tämä oli ehkä ennemminkin kasvissoppaa broilerisattumilla.
Ainekset:
1 rkl oliiviöljyä
750 g myskikurpitsaa
600 g uusia perunoita
1000 g purjoa
33 cl kuivaa omenasiideriä
7 ½ dl kanalientä
500 g maustamatonta broileria
2 rkl sinappia
200 g crème fraîchea
nippu persiljaa
suolaa
mustapippuria
Kuori ja paloittele kurpitsa. Lohko perunat. Viipaloi purjot. Paloittele broileri. Silppua persilja.
Kuumenna öljy uuninkestävällä pannulla. Lisää vihannekset ja paista keskilämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää siideri, nosta lämpöä ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Lisää kanaliemi, broilerinpalat ja sinappi. Nosta kansi padan päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Sekoita joukkoon crème fraîche ja persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti