torstai 29. elokuuta 2019

Porsaanfilee-makkarapata

Tämä oli oikein varsinainen lihansyöjän unelma. Possua kolmea laatua samassa padassa. Oli muuten oikeasti tosi hyvää, riisin kanssa nautittuna.



Ainekset:
400 g porsaan sisäfilettä
2 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl voita
3 HK Maakarit Huberin huilu –makkaraa
2 paprikaa (punainen ja keltainen)
100 g hillosipuleita
1 valkosipulinkynsi
2 dl punaviiniä
1 dl lihalientä
150 g englanninpekonia

Sekoita yhteen jauhot, suola ja pippuri. Kääntele lihasuikaleet seoksessa ja ravista pois liiat jauhot. Ruskista lihat voissa.

Viipaloi makkarat. Poista paprikoista siemenet ja suikaloi malto. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.

Lisää pataan kaikki ainekset pekonia lukuunottamatta. Anna hautua kannen alla n. 15 minuuttia.

Paista pekoni rapeaksi omassa rasvassaan. Nosta suikaleet valumaan talouspaperille. Murenna pekoni padan päälle juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti