Laitoin salaatin juuri äsken partsille odottamaan iltapäivää. Ainakin tuoreeltaan maisteltuna se oli tosi hyvää, joten odotukset ovat suuret.
Ainekset:
2 dl kvinoaa
4 dl vettä
380/230 g punaisia linssejä
500 g kirsikkatomaatteja
2 ruukkua lehtipersiljaa
1 ruukku minttua
1 ruukku korianteria
120 g kevätsipulia
2 rkl oliiviöljyä
¾ dl sitruunamehua
1 rkl sumakkia
suolaa
mustapippuria
Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä se kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (n. 15 minuuttia). Puolita tomaatit. Silppua yrtit. Viipaloi kevätsipuli.
Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti