Noita aineksia kun ensin kattelin vaan paperilla, niin ajattelin että tämä on ihan hyvää mutta pikkuisen mautonta naudanlihakastiketta niin kuin moni edeltäjänsäkin. Väärässä olin, tämä oli nimittäin erinomaisen hyvää ja todella maistuvaa.
Ainekset:
1 rkl voita
400 g naudan paistisuikaleita
1 iso sipuli
400 g tomaattimurskaa
1 dl punaviiniä
2 rkl makeaa chilikastiketta
suolaa
½ tl mustapippuria
1 valkosipulinkynsi
200 g vihreitä papuja
Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori valkosipulinkynsi. Suikaloi naudanliha tarvittaessa.
Ruskista liha voissa pannulla. Siirrä lihat lautaselle odottamaan. Ruskista sipuli samalla pannulla. Lisää tomaattimurska, punaviini, chilikastike, suola ja mustapippuri. Purista sekaan valkosipulinkynsi. Anna kiehua muutama minuutti.
Lisää liha ja pavut. Keitä n. 5 minuuttia. Tarjoile esim. perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti