sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Raparperimousse

Sokerin määrä kuulostaa vähäiseltä, varsinkin kun moussessa on sekä raparperia että sitruunamehua. Se vaikutti kuitenkin juuri sopivalta, kun hiukkasen piti taas maistella vaikka varsinaisesti tämä on tarkoitettu vasta iltapäivän jälkkäriksi. Tykkäsin kovasti.




Ainekset:
200 g pakastettuja raparperipaloja
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl Flora Vispiä
100 g mascarponea
1 rkl sitruunamehua

Mittaa kattilaan raparperipalat ja sokeri. Jos käytät tuoretta raparperia (todennäköistä näin keskitalvella), lisää ½ dl vettä. Hauduta pehmeäksi.

Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sitruunamehu. Kääntele lopuksi sekaan raparperisose. Nosta jääkaappiin tekeytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti