Näistä tuli tosi hyviä. Hiukan olis ehkä tarvinnut suolaa. Mutta onneksi suolaa voi aina lisätä.
Ainekset:
500 g parsakaalia
350 g lehtiselleriä
1 vihreä paprika
250 g kiinankaalia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
3 cm tuoretta inkivääriä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl kurkumaa
ripaus kardemummaa
2 tl kalakastiketta
1 rkl sitruunamehua
4 dl kookosmaitoa
½ ruukkua tuoretta persiljaa
Irrottele parsakaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Viipaloi sellerinvarret. Poista paprikasta ja chilistä siemenet ja valkoiset osat ja kuutioi malto. Suikaloi kiinankaali. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja silppua inkivääri.
Kuumenna öljy suurella pannulla. Lisää sipuli ja paista 30 sekuntia. Lisää valkosipuli, chili, inkivääri, kurkuma ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen. Lisää parsakaali, varsiselleri ja paprika. Paista viitisen minuuttia.
Lisää kalakastike, sitruunamehu, kookosmaito ja kiinankaali. Kuumenna silloin tällöin sekoitellen n. 7 minuuttia. Ripottele pinnalle persilja ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti