torstai 4. heinäkuuta 2024

Ruusukaali-vuohenjuustopasta

Tykkään tosi paljon tuosta hunajaisesta vuohenjuustosta, vaikka en muuten erityisesti vuohenjuuston ystävä olekaan. Tätä voisin kuitenkin syödä vaikka suoraan paketista lusikalla. Pasta oli kokonaisuudessaan tosi hyvää.


Ainekset:
300 g pastaa
400 g ruusukaaleja
200 g sieniä
4 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
1 ½ dl balsamiviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 tl chiliä öljyssä
1 tl suolaa
125 g hunajaista vuohenjuustoa

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.

Poista ruusukaaleista kannat ja mahdolliset huonot uloimmat lehdet. Pilko sienet. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Sulata voi pannulla ja paista ruusukaalia ja sieniä 5 minuuttia kovalla lämmöllä. Lisää valkosipuli ja paista vielä puoli minuuttia. Kääntele sekaan pasta.

Kuumenna pienessä kattilassa kiehuvaksi etikka, hunaja ja chili. Keitä kasaan 5 minuuttia. Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita niin, että pasta on kauttaaltaan kastikkeen peitossa. Mausta suolalla. Ripottele pinnalle vuohenjuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti