lauantai 25. marraskuuta 2017

Nizzansalaatti

Toimisi varmaan ateriana leivän kera, mutta toimi hyvin myös lisukkeena ja jatkeena eilisten kanojen ja pastan jämille.



Ainekset:
250 g keräsalaattia
75 g tonnikalaa öljyssä
3 kylmää, keitettyä perunaa
400 g vihreitä papuja
3 kovaksi keitettyä munaa
95 g sardiineja tomaattikastikkeessa
2 tomaattia
4 retiisiä
1 dl mustia oliiveja

Huuhtele ja suikaloi salaatti. Valuta öljy tonnikalasta ja paloittele tonnikala. Valuta sardiinit.

Kiehauta pavut ja valuta hyvin. Viipaloi perunat ja retiisit. Kuori ja lohko munat neljään osaan. Lohko myös tomaatit. Viipaloi oliivit.

Sekoita kulhossa salaatti, tonnikala, perunaviipaleet, pavut, tomaattilohkot, oliiviviipaleet ja retiisiviipaleet. Koristele kananmunalohkoilla ja sardiineilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti