perjantai 24. marraskuuta 2017

Vuohenjuustopasta

Ja taas on yksi ”kammo” selätetty. Vuohenjuusto on mielestäni useimmiten ollut suoraan sanottuna aika hirveää. Nyt sitten kuitenkin päätin kokeilla tätä vuohenjuustopastaa ja ostin sitä varten pikkuisen ja miedon näköisen palasen vuohenjuustoa. Ja kannatti kokeilla, pasta oli todella hyvää ja sopi oikein hyvin broilerinyyttien kanssa.



Ainekset:
400 g pastaa
¾ dl pinjansiemeniä
1 ruukku basilikaa
2 tl sitruunankuoriraastetta
½ dl sitruunamehua
3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
2 ½ dl ruokakermaa
½ tl mustapippuria
150 g vuohenjuustoa

Laita pasta kiehumaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kullanruskeiksi. Siirrä lautaselle jäähtymään. Silppua basilika. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipuli pannulla öljyssä keskilämmöllä kypsäksi. Lisää kerma ja anna sen lämmetä. Lisää basilika, sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste. Mausta pippurilla. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeeseen. Murustele juusto pastan joukkoon ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti