Tänään ajettiin kolmen viikon kesälomareissun jälkeen viimein kotiin. Aamuksi laittelin munakkaan, jotta jaksettiin istua useampi tunti autossa. Tämä oli hyvää ja tarpeeksi tuhtia.
Ainekset:
200 g palvikinkkua
65 g rucolaa
250 g kirsikkatomaatteja
8 kananmunaa
1 dl kermaa
1 dl maitoa
¾ tl suolaa
½ tl mustapippuria
50 g Emmental-raastetta
Voiteluun:
1 rkl voita
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka ja nosta se uuniin kuumenemaan 5 minuutiksi.
Kuutioi kinkku. Silppua rucola. Puolita kirsikkatomaatit. Riko munat kulhoon. Lisää kerma, maito, rucola ja mausteet.
Levitä kinkut vuoan pohjalle. Kaada munakasseos päälle. Ripottele pinnalle kirsikkatomaatit ja juustoraaste. Paista 30 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt ja saanut hiukan väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti