Nyt on tämän vuoden kesälomareissu tehty. Pari viikkoa meni ravintola- ja valmisruokien (jotka muuten ovat nykyään ihan hämmästyttävän hyviä) parissa koti-Suomessa matkaillessa, mutta nyt pääsin viimein taas patojen ja pannujen ääreen. Tänään vuorossa ihan tavallista pasta-broilerisalaattia, joka maistui tosi hyvältä kotiruoalta pitkästä aikaa.
Ainekset:
350 g tricolore –pastaa
450 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
mustapippuria
200 g herne-maissi-paprikaa
2 kesäsipulia varsineen
50 g aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita
70 g rucolaa
1 ruukku basilikaa
Kastike:
¼ dl sitruunamehua
1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 rkl fariinisokeria
1 tl currya
¼ tl suolaa
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Sulata herne-maissi-paprika. Viipaloi sipulit varsineen. Silppua basilika.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi. Mausta mustapippurilla. Lisää herne-maissi-paprika ja nosta pannu liedeltä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon muut salaatin ainekset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti