Aamiainen oli näiden quesadillojen ansiosta ehkä päivän paras ateria (vaikkei muissakaan moittimista ollut). Oli kyllä täytteet täydellisesti kohdillaan.
Ainekset:
1 sipuli
1 punainen paprika
1 rkl oliiviöljyä
150 g pekonia
6 kananmunaa
½ dl maitoa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl pizzamaustetta
½ tl mustapippuria
suolaa
125 g Koskenlaskija valkosipuli ruoka & dippi
150 g emmental-mozzarellaraastetta
8 kpl vehnätortillaa
Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa ja kuutioi malto. Pilko pekonisiivut. Vispaa munat kevyesti sekaisin. Lisää maito, valkosipulijauhe, pizzamauste, mustapippuri ja suola.
Paista sipuli ja paprikat pannulla oliiviöljyssä sopivan pehmeiksi. Mausta suolalla ja siirrä lautaselle odottamaan.
Paista pekoni samalla pannulla kypsäksi ja siirrä talouspaperille valumaan. Kaada osa pekonirasvasta pois ja paista lopussa rasvassa kananmunaseos kokkeliksi. Tyhjennä ja puhdista pannu.
Voitele tortillat Koskenlaskijalla. Ripottele Koskenlaskijan päälle juustoraaste. Jaa jokaisen tortillan toiselle puolikkaalle paprika-sipuliseos, munakokkeli ja pekoni. Käännä tortillan toinen puoli täytteen päälle.
Paista kuivalla, kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut. Leikkaa valmiit quesadillat puoliksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti