tiistai 4. maaliskuuta 2025

Hedelmäinen suikalepata

Olipas tämä todellakin hedelmäistä ja lisäksi vielä sopivan mausteista. Possun sisäfilee oli ihan täydellisen mureaa. Suikalepadan kaveriksi keitin perunoita. Herkkua.


Ainekset:
500 g porsaan sisäfileetä
227/140 g ananasta
1 hapahko omena
1 rkl inkivääritahnaa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä
3 rkl currya
1 dl appelsiinimehua
suolaa
ripaus cayennenpippuria

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Valuta ananas. Kuori ja kuutioi omena. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.

Ruskista lihasuikaleet pannulla öljyssä. Siirrä suikaleet lautaselle odottamaan. Kuullota samalla pannulla ananasta, omenaa, inkivääriä, valkosipulia ja currya muutama minuutti.

Lisää pannulle lihasuikaleet ja appelsiinimehu. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti. Mausta suolalla ja cayennenpippurilla.

1 kommentti:

  1. Kiitos taas hyvästä ohjeesta voisi kokeilla kun seuraavan kerran menen kauppaan ostaa jotain ruokatarvikkeita.😋👍

    VastaaPoista