Tarkoitukseni oli laittaa nämä pelkästään silikonisiin muffinssikippoihin. Mutta taikinaa sekoittaessani tulin epäluuloiseksi muffinssien koossa pysymisen suhteen, ja siksi laitoinkin niille vielä paperiset muffinssivuoat. Ei ehkä olisi tarvinnut, nämä pysyivät ihan hyvin kasassa jo lähes kokonaan jäähtyneenä. Mangon ystävänä ihastuin totaalisesti näihin pikku leivonnaisiin.
Ainekset:
1 mango
250 g maitorahkaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl kevytkermaa
2 rkl maissitärkkelystä
2 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
Pinnalle:
1 rkl tomusokeria
Kuori mango ja poista kivi. Kuutioi hedelmäliha.
Vatkaa yhteen rahka, tuorejuusto ja sokeri. Lisää munat yksitellen, edelleen vatkaten. Lisää kerma. Lisää lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Jaa taikina muffinssipellin koloihin asetettuihin paperisiin muffinssivuokiin. Jaa päälle mangokuutiot. Paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa n. 30 minuuttia. Vaihda peltien paikkaa paistamisen puolivälissä. Anna jäähtyä täysin.
Siivilöi pinnalle tomusokeri ennen tarjoilua.
Nam en osaa muuta sanoa.😋🥧
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, näyttävät herkullisilta 😋🥧
VastaaPoista