Tämä resepti oli alkujaan ankalle, mutta nuukuus iski enkä pulittanut ankoista neljänkympin kilohintaa. Niinpä kaivelin pakastimestani muutaman broilerin rintafileen ja ne sopivatkin tähän vallan loistavasti. Oli hyvää.
Ainekset:
350 g broilerinfileitä
suolaa
mustapippuria
1 rkl voita
2 dl granaattiomenan siemeniä
½ dl sitruunamehua
2 dl kanalientä
3 rkl konjakkia
1 rkl hunajaa
ripaus cayennenpippuria
2 rkl tummaa Maizenaa
Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin. Paista fileet voissa pannulla läpikypsiksi. Nosta fileet pannulta ja kääri folioon.
Lisää pannulle kanaliemi, granaattiomenansiemenet, sitruunamehu ja konjakki. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta hunajalla, suolalla, mustapippurilla ja cayennenpippurilla. Ripottele sekaan Maizena.
Leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi ja siirrä viipaleet takaisin kastikkeen sekaan ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti