Näistäpä tuli herkullisia. Herra 14-v totesi, ettei ole koskaan kuullut että pihvejä syötäisiin nuudeleiden kera. No, nyt kuuli, ja vieläpä söi itsekin. Liha oli mureaa ja kastike ihanaa. Ei kai sitä voisi muuta toivoakaan.
Kastike:
100 g esikäsiteltyjä herkkutatteja (tai muita sieniä)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 tomaattia
20 g voita
1 dl lihalientä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl timjamia
suolaa
mustapippuria
Pihvit:
2 entrecôtepihviä
Kuori ja silppua kastikkeen sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuutioi tomaatit.
Kuullota sipuli ja valkosipuli voissa pehmeiksi. Lisää sienet ja jatka paistamista viitisen minuuttia. Lisää tomaatit, lihaliemi, viinietikka ja timjami. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä n. 5 minuuttia.
Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä 200-asteisessa air fryerissä 5 minuuttia. Nosta pihvit kasvisten päälle ja kuumenna. Tarjoile esim. nuudeleiden kera.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti