sunnuntai 12. lokakuuta 2025

Parsakaalimunakas

Tämä oli oikein hyvä juhlatarjottava pienemmälle porukalle. Munakkaan kanssa oli salaattia ja focacciaa.


Ainekset:
9 perunaa
450 g parsakaalia
2 suurta sipulia
suihkutettavaa oliiviöljyä
9 kananmunaa
suolaa
mustapippuria

Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Irrottele parsakaali kukinnoiksi. Kuutioi varsi. Kuori ja silppua sipuli. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipannulle. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla ja suihkuta oliiviöljyllä. Paahda 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Siirrä kasvikset lasagnepannulle. Riko kananmunien rakenne kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada kananmunaseos pannulle kasvisten joukkoon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti