Tämä oli aika kiva retkipäivän jälkkäri. Omenat esikeitin valmiiksi kotona, ja sitten paikan päällä lämmitettiin niitä foliovuoassa nuotiolla. Lisäksi olin vielä paistanut pannarin. Oli kyllä tosi hyvää.
Vaniljaomenat:
850 g omenoita
1 dl omenamehua
2 tl vaniljauutetta
Tofukastike:
100 g vaahterasiirappia
300 g pehmeää tofua
2 tl sitruuna-aromia
2 tl vaniljauutetta
Lisäksi:
3 rkl kookoshiutaleita
Kuori ja kuutioi omenat. Kuumenna omenakuutiot, mehu ja vaniljauute kiehuvaksi kattilassa.
Vatkaa yhteen tofu, vaahterasiirappi, vaniljajauhe ja sitruuna-aromi. Ripottele pinnalle kookoshiutaleet.
Paahda kookoshiutaleet kuivalla, kuumalla pannulla. Tarjoile omenat tofukastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti