perjantai 20. toukokuuta 2016

Jogurttinen kvinoa-kanasalaatti

Kiva retkieväs leiri-iltapalaksi. Ei tarvitse lämmittää, sen kun haarukoi suoraan kiposta. Mango curry –mausteseos tuo kanaan kivan maun.



Ainekset:
400 g maustamattomia broilerinfileitä
2 tl mango curry -mausteseosta
Kvinoa:
1 ½ dl kvinoaa
2 valkosipulinkynttä
2 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
Salaatti:
150 g salaattisekoitusta (2 pss, tai 2 pss babypinaattia)
3 rkl pähkinä-kuivahedelmäsekoitusta
1 rkl oliiviöljyä

Leikkaa broilerinfileet reiluiksi paloiksi. Mausta ne mango curry -mausteseoksella ja jätä huoneenlämpöön odottamaan.

Keitä kvinoa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kvinoa ja anna sen jäähtyä hetki.

Kuori ja silppua valkosipuli. Sekoita valkosipuli, jogurtti, oliiviöljy, sitruunamehu ja suola kvinoan joukkoon.

Paista broilerit pannulla öljyssä kypsiksi. Sekoita keskenään salaatti, jogurttikvinoa ja kana.

Viimeistele jogurttinen kvinoa-kanasalaatti pähkinä-kuivahedelmäsekoituksella ja lorauksella oliiviöljyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti