Ihan jees. Kuitenkin tuntui siltä, että ihan kuin jotain
puuttuisi. Näille tekisi terää esim. ranskankermakastike.
Ainekset:
800 g jauhelihaa
1,5 silputtua punasipulia
2 silputtu valkosipulinkynttä
ripaus chilijauhetta
1 tl jeeraa
1 tl oreganoa
2 tl paprikajauhetta
230 g hedelmäistä salsaa
500 g tomaattimurskaa
400 g paputahnaa
12 tortillaleipää
75 g juustoraastetta
Ruskista jauheliha paistinpannulla murumaiseksi. Lisää
sipuli ja valkosipuli, kuullota n. 2 minuuttia.
Mausta chilillä, jeeralla, oreganolla ja paprikalla. Lisää hedelmäinen
salsa ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla n. 10 minuuttia.
Sekoita paputahna kulhossa notkeaksi. Voitele uunivuoka
öljyllä.
Säädä uuni 200 asteeseen. Levitä paputahna ja puolet
jauhelihakastikkeesta tortillaleipien keskelle. Kääri tortillaleivät rulliksi
ja nosta tiiviisti vuokaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti